Zorgverzekering

| Sijvert de Boer Verzekeringen

In 2024 wijzigt er weer het e.e.a. in zorgverzekeringsland. Door de toenemende kosten van de zorg zijn de premies aangepast en dekking van de verzekeringen gewijzigd. Er is misbruik gemaakt van de mogelijkheden van een restitutiepolis. Hierdoor is het bijna onmogelijk om nog een 100% restitutiepolis te krijgen. Daarnaast is het zogenaamde preferentiebeleid verplicht. Dit is het gevolg van een uitspraak van het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBp) in een zaak aangezwengeld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Het is niet meer mogelijk een polis te nemen waar u zelf bepaalt welk medicijn u kiest. Dat is weer een opgedrongen verslechtering voor u als verzekerde.

Als u op zoek bent naar een zorgverzekering kunnen wij u helpen. Wij werken samen met verschillende zorgverzekeraars. U kunt een berekening maken, u kunt voorwaarden vergelijken en het is mogelijk direct  een verzekering af te sluiten. Ook voor uw zorgverzekering zijn wij dan uw aanspreekpunt.

Bekijk eerst de tips op “Eerste hulp bij zorgverzekeringen”.


Stad Holland Zorgverzekeraar.

Premie basisverzekering 2024 € 155,25 per maand met € 375,00 eigen risico per jaar.

Deze verzekeraar biedt polissen aan met het gemak van natura-verzekeringen en de keuzevrijheid van restitutie verzekeringen. In de meeste gevallen bent u volledig vrij in de keuze van zorgverlener. Ook voor deze verzekeraar kunt u de premie berekenen en vergelijken met andere aanbieders.

Kenmerken Stad Holland Zorgverzekeraar.

Inloggen bij Stad Holland om uw verzekering te beheren:

Als u op onderstaande link klikt kunt u uw huidige verzekering vergelijken met de zorgverzekeringen van Stad Holland. Het is ook mogelijk een offerte aan te maken of de verzekering direct af te sluiten.


Zorgverzekering a.s.r. al dan niet in combinatie met A.O.V.

Hier de weblink naar ons eigen Ondernemerscollectief Zorg voor ondernemers met een a.s.r.-AOV. Het is ook voor niet-ondernemers mogelijk een offerte aan te vragen.

Klik op het logo voor een berekening.


Vergelijking zorgverzekeraars (Upiva)

Via deze link komt u op onze zorgvergelijker. Hierbij kunt u vergelijken en premies berekenen van een aantal zorgverzekeringen. Deze verzekeringen kunt u via ons afsluiten.

 

 


Andere zorgverzekeraars.

Wij hebben rechtstreekse aanstellingen van bijvoorbeeld Nationale-Nederlanden en ONVZ. Ook voor verzekeringen van deze aanbieders kunt u bij ons terecht.


 

 

Ontwerp en realisatie Pollmedia Hardenberg