Studenten

| Sijvert de Boer Verzekeringen

Zorgverzekering

Een zorgverzekering moet goed geregeld zijn. Als arme student heb je al kosten genoeg en de premie voor deze verzekering hakt er aardig in. Toch zijn er heel goede mogelijkheden om voordelig en toch heel goed verzekerd te zijn. Wij kunnen een prima verzekering voor je uitzoeken die echt bij je past en ook qua prijs ok is.

Woonpakket

Als je studeert en je bent uitwonend is het goed je verzekeringen nog eens te bekijken. Meestal is je aansprakelijkheid tijdens de studie nog verzekerd op de polis van je ouders. In een aantal gevallen is het zinvol zelf voor een aansprakelijkheidsverzekering te zorgen. Daarnaast kan het zijn dat je al wat eigen spullen verzameld hebt. Het afsluiten van een inboedelverzekering kan dan een goede optie zijn. Het is zelfs mogelijk een aantal dure spullen ook buiten de woning te verzekeren.

Vervoer

Veel studenten met een bijbaantje hebben al een eigen auto of motor. Omdat je dit vervoermiddel verplicht WA moet verzekeren is hiervoor een goede verzekering nodig. Omdat vaak al je geld, of zelfs een lening, nodig is om je auto of motor te betalen is het vaak aan te bevelen een ruimere verzekering af te sluiten. Diefstal of schade aan de auto omdat je zelf schuldig bent aan een aanrijding kan dan worden meeverzekerd. Wij hebben de mogelijkheid om uit het aanbod van een groot aantal verzekeraars een prima aanbieding voor je te vinden.

Spaarrekening

Als je al wat geld verdient of je bent aan het sparen voor een grote aanschaf is het verstandig naar een goede spaarrekening te zoeken. De eerste de beste spaarrekening is niet altijd de beste keuze. Door goed te kijken wat je voor bedoeling hebt met je spaargeld kunnen wij je helpen bij het zoeken naar een prima spaarrekening met een heel goede rentevergoeding.

Stage in het buitenland of wereldreis

Als je voor langere tijd naar het buitenland gaat wil je op de beste manier verzekerd zijn zonder dat je er omkijken naar hebt. Of je nu op wereldreis gaat of wilt studeren of werken in het buitenland. Met de Globetrotter Reisverzekering ben je maximaal 24 maanden aaneengesloten goed verzekerd.

Uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering kies je bewust voor je uitvaart. Want jij bepaalt hoe je herinnerd wilt worden. Het klinkt vreemd. Vooral in een levensfase waar je aan dit soort dingen eigenlijk helemaal niet denkt. Een uitvaart kost veel geld. Als je zelf niet voldoende middelen hebt kan je toch je eigen uitvaart regelen, zonder daarmee je nabestaanden op hoge kosten te trakteren.

Ontwerp en realisatie Pollmedia Hardenberg