Zorgverzekering

| Sijvert de Boer Verzekeringen

Als u op zoek bent naar een ander zorgverzekering bieden wij u aan een berekening te maken van verschillende zorgverzekeraars. Het is ook mogelijk deze verzekering direct af te sluiten. Ook voor uw zorgverzekering zijn wij dan uw aanspreekpunt.

Bekijk eerst de tips op “Eerste hulp bij zorgverzekeringen”.


Stad Holland Zorgverzekeraar.

Premie basisverzekering 2023 € 140,75 per maand met € 375,00 eigen risico per jaar.

Deze verzekeraar biedt polissen aan met het gemak van natura-verzekeringen en de keuzevrijheid van restitutie verzekeringen. U bent volledig vrij in de keuze van zorgverlener. Ook voor deze verzekeraar kunt u  berekenen en vergelijken met andere aanbieders.

Kenmerken Stad Holland Zorgverzekeraar.

Inloggen bij Stad Holland om uw verzekering te beheren:

Als u op onderstaande link klikt kunt u uw huidige verzekering vergelijken met de zorgverzekeringen van Stad Holland. Het is ook mogelijk een offerte aan te maken of de verzekering direct af te sluiten.


Zorgverzekering a.s.r. al dan niet in combinatie met A.O.V.

Hier de weblink naar ons eigen Ondernemerscollectief Zorg voor ondernemers met een a.s.r.-AOV. Het is ook voor niet-ondernemers mogelijk een offerte aan te vragen.

Klik op het logo voor een berekening.


Vergelijking zorgverzekeraars (Upiva)

Via deze link komt u op onze zorgvergelijker. Hierbij kunt u vergelijken en premies berekenen van een aantal zorgverzekeringen. Deze verzekeringen kunt u via ons afsluiten.

 

 


Andere zorgverzekeraars.

Wij hebben rechtstreekse aanstellingen van bijvoorbeeld Nationale-Nederlanden en ONVZ. Ook voor verzekeringen van deze aanbieders kunt u bij ons terecht.


 

Ontwerp en realisatie Pollmedia Hardenberg